Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πνεύμα στη Φωτογραφία???

Όπως γράψαμε χθες μετά την εξερεύνηση στις 3 εκκλησίες, σήμερα θα γινόταν η ανάρτηση περισσότερων φωτογραφιών από το μέρος αλλά και βίντεο. Όμως κατά την παρατήρηση των φωτογραφιών προσέξαμε ότι σε μία εξ αυτών, η οποία τραβήχτηκε στην 2η εκκλησία, είχε εμφανιστεί πάνω δεξιά ένα ομοίωμα προσώπου.

Για αρκετή ώρα προσπαθούσαμε να σκεφτούμε λογικά τί μπορεί να είναι αυτό που προκάλεσε το φαινόμενο χωρίς όμως να μπορούμε να καταλήξουμε κάπου.

Αρχικά πιστέψαμε ότι ήταν το Φεγγάρι αλλά το μέρος είναι μέσα σε φαράγκι οπότε αποκλείεται να είναι κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια σκεφτήκαμε μήπως ήταν κάποιο μεταλλικό αντικείμενο το οποίο προκάλλεσε αντανάκλαση αλλά αν δείτε και μόνοι σας αναλογικά με το σπιτάκι θα έπρεπε να είναι τεράστιο οπότε σίγουρα θα το προσέχαμε.

Μετά προσπαθήσαμε να δούμε αν έχει πρόβλημα η κάμερα, αλλά προφανώς θα φαινόταν και στις υπόλοιπες φωτογραφίες, κάτι που δεν έχει γίνει.

Να αναφέρουμε ότι δεν τραβήξαμε τις φωτογραφίες με σκοπό να φανεί το οτιδήποτε αλλά απλά για να σας δώσουμε μία εικόνα του τοπίου.

Δείτε και εσείς τη φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας!

Προσέξτε πάνω δεξιά:

Από πιο κοντά:
Ακόμα πιο κοντά:

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που βλέπετε ώς πρόσωπο δεν είναι τίποτα περισσότερο απο έναν κόκο σκόνης, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον φοτογραφικό φακό την ώρα της φωτογράφησης. Το έχω συναντήσει κι εγώ αρκετές φορές σε φωτογραφίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή