Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Θα καταστραφεί αύριο ο κόσμος?

Σε λίγες ώρες, συγκεκριμένα αύριο στις 13:13 ώρα Ελλάδας, πολλοί ισχυρίζονται ότι θα καταστραφεί ο κόσμος. Οι συγκεκριμένοι δεν στηρίζονται μόνο στο περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας αλλά και σε 6 άλλους λόγους. Αν και η ομάδα του Mystery World, που επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός, δεν πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο σας παρουσιάζουμε αυτούς τους 7 λόγους:

1. Το ημερολόγιο των Μάγιας

Οι πρώτοι που προέβλεψαν το τέλος του κόσμου για το 2012 ήταν η αιμοδιψής φυλή των Μάγιας, οι οποίοι ήταν καλοί σε δύο πράγματα:

1. Το χτίσιμο αστρολογικού εξοπλισμού εξαιρετικής ακρίβειας.
2. Την θυσία παρθένων.

 Χιλιάδες χρονια πριν κατάφεραν να υπολογίσουν την διαρκεία περιστροφής της Σελήνης γύρω από από τη Γη σε 29.53020 μέρες, πέφτοντας μόλις 34 δευτερόλεπτα έξω. Το ημερολόγιο των Μάγιας λοιπόν προβλέπει ότι η Γη θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.


2. Ηλιακές Καταιγίδες


Ειδικοί επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ο Ήλιος βομβαρδίζει καθημερινά την Γη με ακτινοβολίας υψηλής ενέργειες οι οποίες αρκετές φορές έχουν δημιουργήσει ζημιές σε Εργοστάσιας Παραγωγής Ενέργειας αλλά και σε δορυφόρους. Το ίδιο φαινόμενο αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, σύμφωνα με υπολογισμούς, αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2012.


3.Cern

Στο Cern στην Ελβετία είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα τούνελ 27 χιλιομέτρων μέσα στο οποίο συγκρούονται πρωτόνια ώστε να ανακαλυφθεί το λεγόμενο σωματίδιο του Θεού. Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος σε μια τέτοια σύγκρουση να δημιουργηθεί μαύρη τρύπα ικανή να καταπιεί όχι μόνο την Γη αλλά και ολόκληρο τον Γαλαξία μας.


4.Θρησκευτικές Προφητείες

Η βίβλος αναφέρει ότι η τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού, το λεγόμενο και Αρμαγεδών, θα συμβεί μέσα στο 2012. Το ίδιο αναφέρεται και στο I Ching, το κινέζικο βιβλίο τον αλλαγών αλλά και σε προφητείες του Ινδουισμού.


5. Υπερ - Ηφαίστειο

Στο Yellowstone National Park στις Η.Π.Α υπάρχει το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου το οποίο εκρύγνειται κάθε 650,000 χρόνια περίπου και έχει ως αποτέλεσμα ένα χειμώνα που θα διαρκέσει 15.000 χρόνια (λόγω της σκόνης που θα καλήψει την ατμόσφαιρα). Οι γεωλόγοι λοιπόν έχουν υπολογίσει ως χρονολογία της έκρηξης το 2012.


6. Οι Προβλέψεις των Φυσικών

Φυσικοί από το πανεπιστήμιο του Berekely υπολόγισαν ότι θα συμβεί το 2012 ένα καταστροφικό γεγονός που θα έχει ώς αποτέλεσμα να πεθάνουμε όλοι το 2012. Μάλιστα αναφέρουν ότι οι υπολογισμοί τους έχουν βεβαιότητα 99%.


7. Μετατόπιση των Μαγνητικών Πόλων

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης αλλάζουν θέσεις κάθε 750.000 χρόνια, τώρα είμαστε στα 30.000 από την προηγούμενη μετατόπιση. Οι επιστήμονες ωστόσο παρατήρησαν ότι οι πόλοι μετακινούνται 20-30 χιλιόμετρα το χρόνο, απόσταση πολύ μεγαλύτερη από πριν, που σημαίνει ότι είμαστε στα πρόθυρα της αλλαγής των πόλων, η οποία όταν συμβαίνει εξαφανίζεται το Μαγνητικό Πεδίο της Γης για περίπου 100 χρόνια. Λόγω αυτής της εξαφάνισης περνάνε οι UV ακτινοβολίες του Ήλιου στην ατμόσφαιρα οι οποίες μπορούν να ψήσουν κυριολεκτικά το ανθρώπινο δέρμα σε δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου