Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"Πνεύμα στη Φωτογραφία???" - Η Επιστροφή!

Μετά την παρακάτω φωτογραφία που είχαμε τραβήξει στις 3 Εκκλησιές (μέρος το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο και μιλήσαμε για αυτό σε ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση) δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιστρέψουμε για να ανακαλύψουμε ακριβώς τί είχε συμβεί. Ως σκεπτικιστές που είμαστε όλοι μας, και φυσικά δε θα μπορούσαμε να είμαστε κάτι άλλο γιατί τότε δε θα είχαμε το κουράγιο να πηγαίνουμε στα μέρη που πηγαίνουμε, περιμέναμε να δούμε κάποιο μεταλλικό αντικείμενο, κάποιο πρόβλημα στη φωτογραφική, κάτι λογικό τέλος πάντων....




Να αναφέρουμε εδώ ότι μετά την πρώτη φωτογραφία, ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι τέτοια φωτεινά στογγυλά αντικείμενα, που αναφέρονται ως orbs, είναι υπολείμματα από ψυχές ατόμων που έχουν πεθάνει στο μέρος που τραβιούνται οι φωτογραφίες. Ιδιαίτερα αν έχουν χαρακτηριστικά "προσώπου" (τύπου smiley) σημαίνει ότι το πνεύμα είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Πρατηρείστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες σύμφωνα με τα σχετικά sites του εξωτερικού, έχουν αποθανατίσει ψυχές ανθρώπων που απεβίωσαν, και συγκρίνετε τις με την παραπάνω φωτογραφία αλλά και τις υπόλοιπες που τραβήξαμε:





Δείτε τώρα τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με δύο διαφορετικές κάμερες. Ψάξαμε καλά στο σημείο και δεν υπήρχε τίποτα μεταλλικό, τίποτα που μπορεί να προκαλλέσει αντανάκλαση. Υπήρχε όμως κάτω από τα orbs ένα εκκλησάκι κάποιου που απεβίωσε στο σημείο:







Δείτε και τα videos που τραβήξαμε εκέινο το βράδυ:

Ενώ πηγαίναμε στο φαράγγι με τις 3 εκκλησιές:


Μπροστά στην κλειστή πόρτα:


Παραβίαση της πόρτας:


Επανεμφάνιση του φαινομένου:



Να αναφέρουμε ξανά ότι η πρώτη επίσκεψη μας στο σημείο δεν έγινε με σκοπό να βρούμε κάτι περίεργο αλλά απλά για να περιγράψουμε πως είναι το μέρος. Κατά την δεύτερη επίσκεψη μας περιμέναμε να εξηγηθεί λογικά το πρώτο φαινόμενο όμως όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν εγίνε, αλλά παρατηρήσαμε ότι τα orbs εμφανίζονται μόνο πάνω από εκείνο το σημείο που είναι το εκκλησάκι και πουθενά αλλού! Βρε, λές?!?

3 σχόλια:

  1. "Σκεπτικιστές" ;
    Δε νομίζω...

    Υπάρχουν ειδικοί οι οποίοι μπορούν να εξηγήσουν επαρκώς το φαινόμενο.
    Άκου εκεί orbs...

    Υ.Γ: Σε άλλο άρθρο,σχετικό με τη μεταθάνατον ζωή, υποστηρίζεις ίτι ο άνθρωπος είναι μόνο βιολογικά μόρια και χημικές ενώσεις και δεν υπάρχει πνεύμα-ψυχή κτλ.
    Πώς τώρα μιλάς για orbs και χαμένες ψυχές;
    Αποφάσισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις κάποιο δίκιο να κρίνεις την αντίθεση στην οποία ίσως έρχονται αυτά τα 2 άρθρα. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να εξηγήσω πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν και τα δύο. Ίσως η έννοια πνεύμα να μην είναι τίποτα παραπάνω από ενεργειακά κατάλοιπα του ατόμου που πέθανε στο σημείο... Αυτό για να πάρεις μία γεύση από την εξήγηση που θα προσπαθησω να δώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na rothso ligo? skefthkate pote oti isos ta fantasmata na mhn einai tipota perissotero apo psixes antropon pou xairontai th metathanatia eleftheria tous, kai isos na mhn ta enoxloume giati, pote den ksereis isos se ebdomhnta xronia na eimaste ki emeis etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή