Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αμερικάνοι Αξιωματικοί Παραδέχονται Επαφές με Εξωγήινους!

Επτά υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ΗΠΑ, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο National Press Club, και αποκάλυψαν ότι συχνά ήρθαν σε επαφές με εξωγήινους, εξιστορώντας μεγάλο αριθμό περιστατικών. Τα περιστατικά αυτά έγιναν στο διάστημα από 1960 εώς 1970 και ως σκοπό είχαν κυρίως την παρακολούθηση αμερικανικών βάσεων.

Συγκεκριμένα τρείς από αυτούς ανέφεραν την εμφάνιση UFO πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Μοντάνα το 1967. Ο σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας ανέφερε ότι ένας στρατιώτης είδε ένα κόκκινο, λαμπερό αντικείμενο διαμέτρου περίπου 30 μέτρων να βρίσκεται πάνω από την μπροστινή πύλη των εγκαταστάσεων, ενώ ο Συνταγματάρχης Τσάρλς Άλτ δήλωσε ότι είδε UFO πάνω από το δάσος κοντά στο Βασιλικό πολεμικό αεροπορικό σταθμό του Γούντμπριντζ στην ανατολική Αγγλία, τον Δεκέμβριο του 1980.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Ρόμπερτ Χάστινγκς, ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, ο οποίος δήλωσε:

"Πιστεύω πως όσοι βρεθήκαμε σήμερα εδώ πιστεύουμε το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα."

Εδώ να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλές θεωρίες που θέλουν τέτοιες μαρτυρίες να έχουν ως απώτερο σκοπό τον φόβο των πολιτών ώς προς έναν εξωγήινο κίνδυνο, που θα βοηθήσει τον δρόμο προς στην παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου